iulie 11, 2018

Cine sunt, cine esti?

Pe muchia cutitului echilibrul e fragil. Daca ramai pe loc, te tai. Daca alegi, iar te tai.
Sega

Suntem franturi din aceeasi materie si ne ascundem, ne intrupam in diferite forme. Asa ca merele… Unii sunt frumosi si buni, buni de tot, asa ca soiul acela de mere tare greu intalnit. Altii sunt frumosi si fara suflet, ca merele mari si fara gust. Altii aunt frumosi si putrezi la interior. Se pune in discutie, desigur, si reversul medaliei: urati plus restul considerentelor.
Eu inca nu am descoperit cum sunt. Uneori, atunci cand mi se face scarba de unele chestii si urasc, sunt mai mult ca sigur putreda la interior. Alteori radiez de bunatate. Sunt unele persoane cu care mai tot timpul am fost rea, altele fata de care numai sa zambesc as putea fiindca le admir atat de mult.

Fel si fel de situatii, nu sunt intr-un fel anume. Sunt pe o muchie de cutit. Iar daca nu-s pe ea, fac eu cumva sa ajung.
Desi sustin ca nu-mi plac extremele uneori ma vad in situatia de-a alege intre ele. Fiindca mijlocul pare fad, compromisul a fost si am decis ca ar trebui sa-l las pentru mai tarziu… Sau pentru niciodata, cine stie?
Uneori sunt o carcasa si-atat, fiindca au ajuns furnicile pe ram si mi-au mancat miezul. Luati-l voi, daca sunteti flamande. Eu voi fi trait cu bucuria de-a-l fi creat. Si stiu ca dupa ce trece iarna, pe ramurile unui pom sanatos, ma voi recrea, redobandi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *